CDP Forum Forum Index CDP Forum
NOTE: The forum is being replaced by support.icd.no
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

No XML files are found during startup of the CDP application

 
Post new topic   Reply to topic    CDP Forum Forum Index -> FAQ - CDP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Svein



Joined: 14 Mar 2007
Posts: 94
Location: Ålesund, Norway

PostPosted: Mon 2 Apr 13:17:35 2007    Post subject: No XML files are found during startup of the CDP application Reply with quote

This is caused by the application using an incorect working directory (current directory).

If running under the debugger, set the working directory under CDP_Application->Properties->Debugging->Working Directory.
The directory must be the location where the Application.xml file is located, normally the directory called "Application".

The path should be relative to the project directory to make it possible to move or version-control the project files later. so entering "..\Application" as the Working Directory is normally preferred.

If the executable was started from Windows Explorer, make sure that the explorer is not using "Thumbnail View" (or Icon View?) - it should use "Details" view. Some versions of Windows uses" "My documents" as working directory when the explorer is using this (Thumbnail or Icon) view.
_________________
Svein Erling Linge, ICD
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CDP Forum Forum Index -> FAQ - CDP All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group